dimecres, 16 de gener del 2019


NADAL A L’ESCOLA
Aquest any, a la escola,  els d’ Infantil  han  cagat el tió  juntament amb els de Cicle Inicial i  els de  Cicle Mitjà.
Als més petits els va cagar jocs de taula i contes i als d’ Inicial i  Mitjà quatre jocs  de taula i també llibres. Els de cicle superior, com que ja som grans, no hem cagat  el tió  però  ens va regalar jocs de taula, dos llibres dels Super Tafaners i un altre del Diari de Greg. Vam mirar una pel·lícula, Campeones, vam cantar una cançó i vam jugar al Kahoot. A l’hora d’ artístics, els grans vam pintar unes ovelles, els de Cicle Mitjà van fer unes casetes i els de Cicle Inicial van fer uns esquiadors. Tots aquests dibuixos els vam enganxar en un mural que vam penjar sota l’escala de Primària. També vam pintar unes estrelles de neu que vam penjar del sostre del passadís.  Finalment vam fer unes postals per regalar  als pares i al darrera hi vam escriure un acrònim amb la paraula Nadal inventat per nosaltres.
Aquestes activitats les vam fer l’última setmana abans de vacances per celebrar el Nadal.
Un altra activitat va ser la representació de “Rodatge al Parc” i la “Rateta presumida” per part de tot l’alumnat de l’escola.
Esperem que hàgiu passat bones festes de part de cicle superior.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada